véhicule utilitaire d'occasion véhicule utilitaire d'occasion

Onze tweedehands bedrijfsvoertuigen

Een tweedehands bedrijfsvoertuig: de voordelen, garanties en aandachtspunten.

Een bedrijfsvoertuig is een essentieel werktuig voor elke professional. Koelwagens, hoogtewerkers, bestelwagens met laadbak: hun gebruiksmogelijkheden zijn even uitgebreid als hun functies. Door te kiezen voor een tweedehands bedrijfsvoertuig bespaart u een aardige duit. Maar alvorens uw aankoop te verwezenlijken, is het noodzakelijk enkele cruciale zaken grondig te bekijken. SPOTICAR adviseert en begeleidt u bij het vinden van het perfecte tweedehands bedrijfsvoertuig.

ONZE TWEEDEHANDS BEDRIJFSVOERTUIGEN

De verschillende types bedrijfsvoertuigen.

De verschillende types bedrijfsvoertuigen.

Lichte bedrijfsvoertuigen vindt u tal van categorieën:

  • Bedrijfsvoertuigen afgeleid van privévoertuigen, maar met slechts 2 zitplaatsen;
  • Compacte bestelwagens zoals de Opel Combo, Ford Transit Connect en Peugeot Partner, met een laadvermogen tot ongeveer 4m3;
  • Grotere bestelwagens, gaande van 4m3 tot ongeveer 18m3 zoals de Citroën Jumpy, Renault Master en Volkswagen Crafter, waarvoor doorgaans verschillende wielbases, hoogtes en configuraties mogelijk zijn (diepte van de cabine, dubbele cabine, bestelwagen met beglazing, …) om te beantwoorden aan alle beroepsnoden.

Utilitaires d'occasion

De voordelen van een bedrijfsvoertuig.

Lichte bedrijfsvoertuigen, ook wel LCV’s genoemd, zijn zeer rendabel en bieden u tal van belastingvoordelen. Wanneer u als zelfstandige btw-plichtig bent, is het mogelijk de btw terug te vorderen op de aankooprijs, brandstof en onderhoudskosten.
 
Bovendien kan het ontwerp van het interieur volledig worden afgestemd op uw bedrijfsactiviteit.
 
Wilt u uw tweedehands Citroën Berlingo of Fiat Doblo Cargo omtoveren tot een gekoelde of een geïsoleerde bestelwagen? Kan perfect! Of uw Peugeot Partner ombouwen voor het vervoeren van mindervalide personen? Wend u tot uw garagist of carrosseriebouwer voor de nodige aanpassingen. Op uw Iveco Daily of Peugeot Boxer een achterklep laten plaatsen? Ook dat is mogelijk.  

Waarom uw tweedehands bedrijfsvoertuig kopen bij een erkende dealer? 

Door uw tweedehands bedrijfsvoertuig te kopen bij een erkende dealer bent u zeker dat uw voertuig nauwgezet van A tot Z werd gecontroleerd.
 
Koop uw tweedehands bedrijfsvoertuig met SPOTICAR in een van onze PEUGEOT, CITROËN of OPEL verkooppunten en vermijd de klassieke problemen die op de particuliere tweedehandsmarkt opduiken: een gedateerde technische inspectie, verwaarloosd onderhoud, mechanische defecten of een niet functionerende airco.
 

Onze belofte: een ander voertuig indien u niet tevreden bent over uw aankoop, een garantie tot 24 maanden, strenge controle, 24/7 assistentie en een vervangwagen in geval van pech.

 

ONZE TWEEDEHANDS BEDRIJFSVOERTUIGEN

SPOTICAR
SPOTICAR
Of u nu een vakman, restauranthouder of industrieel bent, u heeft sowieso een bedrijfsvoertuig nodig. Bespaar op uw aankoop door te kiezen voor de tweedehandsmarkt. Vind hier onze tips voor de juiste keuze.