Overslaan en naar de inhoud gaan Ga naar de voetregel

Schatting van de overname van uw wagen

Wilt u uw wagen verkopen? Heeft u een schatting nodig voor de overname van uw wagen? U vraagt zich af wat de waarde van uw voertuig is? 

Bij SPOTICAR krijgt u in een paar klikken een waardebepaling van uw voertuig op basis van zijn inschrijving en kenmerken. Daarna kunt u contact opnemen met één van onze verkooppunten, die zich ertoe verbinden u een vaste overnameprijs aan te bieden na een fysieke expertise van uw wagen, wat zijn staat ook is.

Als de overnameprijs u bevalt, zal het SPOTICAR verkooppunt uw wagen overkopen en zullen ze alle administratieve formaliteiten van u overnemen. Bovendien kunt u gebruik maken van een beveiligde betaling.

HOE WERKT HET ?

1 U vult de nummerplaat van de wagen in. Als u die niet kent, kunt u ook de kenmerken invullen: merk, model, inschrijvingsdatum, enz.

2 U vult het aantal kilometers in.

3 We bieden u een schatting, gebaseerd op de marktwaarde van gelijkaardige wagens, en bezorgen u de schatting ook per e-mail.

4 Het verkooppunt dat u  hebt geselecteerd neemt contact met u op om een afspraak vast te leggen voor een fysieke expertise van uw wagen.

5 Uw Verkooppunt stelt een vaste overnameofferte op, en als u interesse hebt, koopt uw verkooppunt uw wagen over.
      De transactie gebeurt veilig en snel, en u wordt in minder dan 8 dagen uitbetaald.​

SCHAT DE OVERNAME VAN UW VOERTUIG

Je voertuig
 • Merk / model :
 • psa.vo.version :
 • psa.vo.registration_date :
 • psa.vo.mileage :
Overnamewaarde
 • psa.vo.quote

 • Onze schatting vervalt over dagen (geldig tot ).
 • Gemoedrust Evaluatie door een autoprofessional

 • Snelheid een schatting in enkele kliks

 • Kosteloos gratis schatting zonder verplichtingen

 • veiligheid overname door onze concessiehouder

 • REGELING BINNEN 8 DAGEN ZODRA DE TRANSACTIE IS VOLTOOID

 

UW AUTO INRUILEN BIJ SPOTICAR

INRUIL VAN MIJN VOERTUIG

Een snelle en veilige service voor een zorgeloze transactie:

Hoeveel is mijn auto waard?

 • Vul in enkele minuten alle gegevens van uw voertuig in, ongeacht het merk.
 • Krijg een schatting van de inruilprijs, gebaseerd op de details van uw voertuig en recente marktobservaties en -schommelingen.
 • Als u tevreden bent met deze schatting, maak dan een afspraak met uw SPOTICAR-dealer.
 • De professionals van SPOTICAR maken voor u een nauwkeurigere taxatie van uw auto. Als de verstrekte autotaxatie overeenkomt met uw verwachtingen, kan uw handelaar overgaan tot de inruil van uw auto en uw voertuig terugnemen.
 • SPOTICAR garandeert een betrouwbare en snelle betaling.

Estimez votre voiture avec Spoticar

DE CRITERIA VOOR HET SCHATTEN VAN DE WAARDE VAN MIJN AUTO

Het schatten van een betrouwbare en objectieve inruilprijs is een essentiële stap in het inruilproces van uw voertuig. Zonder een nauwkeurig en professioneel raster van criteria zijn er vaak grote discrepanties die de verkoop van uw voertuig onmogelijk kunnen maken, of dat nu komt door hoge kosten of door geldverlies omdat u niet de beste autotaxatie krijgt. Gezien de veelheid aan informatie waarmee u wordt geconfronteerd, wie kunt u vertrouwen om een nauwkeurige schatting te maken, in overeenstemming met de marktprijzen?

Met SPOTICAR profiteert u van een nauwkeurige schatting van de inruilwaarde van uw auto dankzij een strikt protocol dat gebaseerd is op de huidige realiteit van de tweedehands automarkt. Geen vage algoritmes maar concrete elementen zoals de stand van vraag en aanbod op de markt, het volume en de doorstroming van transacties met betrekking tot de auto en het model dat u inruilt, de leeftijd, de kilometerstand en de algemene staat van uw voertuig. Al deze criteria worden gekwantificeerd, geanalyseerd en samengevat om tot een objectieve schatting van de inruilwaarde van uw auto te komen.

SPOTICAR biedt u een professionele en gratis taxatiedienst om de inruilprijs van uw tweedehandswagen te schatten, zonder onaangename verrassingen. Vul de op de site beschikbare vragenlijst in om een schatting van de marktwaarde van uw auto te verkrijgen. Dankzij deze vrijblijvende dienst kunt u uw project voorbereiden en beslissen of u uw tweedehandsauto wilt laten terugnemen door ons SPOTICAR-netwerk.

Faire estimer sa voiture par Spoticar

INRUIL VAN MIJN AUTO DOOR HET SPOTICAR NETWERK

Het SPOTICAR-netwerk staat klaar om naar u te luisteren en biedt u de inruil van uw tweedehands auto aan, ongeacht de algemene staat of de kilometerstand. Bezoek uw SPOTICAR dealer om uw project met onze teams te definiëren en waarom niet ontdek de beschikbare tweedehands voertuigen voor aankoop.

Faire reprendre sa voiture avec Spoticar

DE AUTO TAXATIE AFSPRAAK BIJ UW SPOTICAR DEALER

Ter voorbereiding op uw afspraak voor de taxatie van uw auto met de expert die uw project zal leiden, vult u uw gegevens in en selecteert u de SPOTICAR-dealer die het beste bij u past. Er wordt dan rechtstreeks contact met u opgenomen om een afspraak te maken voor de afronding van uw autotaxatie en om u te helpen bij de inruilprocedures.

Reprise de votre voiture

VAAK GESTELDE VRAGEN:

HOE RUIL IK MIJN AUTO IN?

SPOTICAR biedt u een online inruilservice, waarbij u gratis en vrijblijvend de prijs van uw voertuig kunt laten taxeren. Als u tevreden bent met de taxatie van uw auto, kunt u een afspraak maken bij uw SPOTICAR-dealer om de schatting te bespreken en een definitief inruilbod te krijgen.

WAT ZIJN DE CRITERIA VOOR DE SCHATTING VAN DE INRUILWAARDE VAN MIJN AUTO?

De schatting van de marktwaarde van uw auto is gebaseerd op:

 • De algemene gegevens van uw voertuig: merk, model, motor, afwerking, staat, kilometerstand en leeftijd.
 • Real-time marktobservaties: recente transacties uitgevoerd door professionals op vergelijkbare modellen.
 • Rekening houdend met de kosten van reconditionering, die variëren naargelang de algemene toestand van uw auto.

WAT ZIJN DE STAPPEN OM MIJN AUTO BIJ SPOTICAR IN TE RUILEN?

Vul eerst online de gegevens van uw voertuig in en u ontvangt per e-mail een gratis schatting van de inruilprijs. Als deze schatting aan uw verwachtingen voldoet, maak dan een afspraak bij uw SPOTICAR-dealer om te profiteren van de expertise van onze teams. Na een volledig onderzoek van uw auto in uw aanwezigheid, kunnen zij u een stevig bod doen voor de aankoop ervan. Met uw akkoord verbinden wij ons ertoe uw auto in te ruilen en een snelle betaling te garanderen.

WAAROM SPOTICAR GEBRUIKEN OM MIJN AUTO IN TE RUILEN?

 • Een snelle service: Ontvang een schatting van de inruilwaarde van uw auto online, in slechts een paar klikken, gratis en vrijblijvend.
 • Een deskundige service: Onze auto-professionals staan tot uw beschikking om u een betrouwbare schatting te bieden, gebaseerd op objectieve criteria en versterkt door real-time marktobservatie.
 • Een veilige service: Wij garanderen een snelle en veilige betaling voor uw voertuig via de door u gekozen SPOTICAR-dealer.

WAARTOE VERPLICHT MIJN TAXATIE VAN EEN AUTO MIJ?

U kunt vrijblijvend de prijs van uw tweedehands voertuig laten schatten. Na het invullen van de benodigde gegevens ontvangt u binnen 1 werkdag uw schatting. Vervolgens kunt u een weloverwogen beslissing nemen om het inruilproces voort te zetten door een afspraak te maken bij uw SPOTICAR-dealer.

Spoticar reprend votre voiture

HOEVEEL KOST HET OM MIJN AUTO TE TAXEREN?

De inruilservice van SPOTICAR is volledig gratis.

 

MIJN AUTO STAAT NIET OP DE WEBSITE

Hoewel de meeste merken en modellen op onze site staan, kan het zijn dat sommige voertuigen die te oud of niet erg gangbaar zijn, ontbreken. Als dit het geval is, neem dan rechtstreeks contact op met onze teams zodat we een persoonlijke schatting kunnen maken van de inruilprijs van uw voertuig.

 

IK HEB MIJN SCHATTING NIET ONTVANGEN

Als u na 24 uur nog steeds geen schatting hebt ontvangen, controleer dan eerst uw map "Junk/Spam", waar SPOTICAR e-mails soms terechtkomen. Als de schatting daar niet staat, neem dan rechtstreeks contact op met onze teams en laat uw contactgegevens achter, zodat wij u de schatting per e-mail kunnen toesturen.

 

HOE MAAK IK EEN TAXATIEAFSPRAAK MET EEN SPOTICAR EXPERT?

Aan het einde van uw online prijsaanvraag heeft u de mogelijkheid om de SPOTICAR-dealer te kiezen die bij u past. Zij nemen dan direct contact met u op, of u kunt hen bellen om een afspraak te maken.

 

WELKE DOCUMENTEN HEB IK NODIG VOOR MIJN AUTOTAXATIE?

Neem bij de taxatie van uw voertuig bij de dealer de volgende documenten mee:

 • Het kentekenbewijs
 • Een identiteitsbewijs (rijbewijs, identiteitskaart of paspoort)
 • Bewijs van adres (telefoon- of elektriciteitsrekening van minder dan 3 maanden oud)
 • Een bankrekeningnummer
 • Het onderhoudsboekje en de onderhouds- en reparatiefacturen van alle aan uw auto uitgevoerde werkzaamheden.
 • Uw autosleutel(s) en de veiligheidscode om nieuwe te verkrijgen.
 • Indien van toepassing, de sleutel van de antidiefstalmoeren op uw wielen.

 

WAT ZIJN DE BETALINGSMOGELIJKHEDEN?

Wanneer u ervoor kiest uw voertuig in te ruilen, gebeurt de betaling per cheque of bankoverschrijving, afhankelijk van de SPOTICAR-dealer die u hebt gekozen.

Estimer sa voiture
 

Cookies accepteren