Een SPOTICAR PREMIUM tweedehandswagen, betaalbare luxe.

Wie heeft er nooit van gedroomd om in een Audi A5, een Mercedes E-Klasse, een BMW X6 of zelfs een DS 7 Crossback te rijden? Heel veel mensen laten zich door de prijs weerhouden, maar dat bezwaar valt weg als u kiest voor een SPOTICAR PREMIUM tweedehandswagen.
Een unieke mogelijkheid om met een luxueuze wagen te rijden. U vindt ze bij SPOTICAR.

Waarom een PREMIUM SPOTICAR tweedehandswagen kopen?

Betaalbare luxe: ook met een lage kilometerstand is een tweedehandswagen uit het topsegment financieel gezien veel aantrekkelijker dan een gelijkwaardig nieuw model. In tegenstelling tot middenklassers kunt u hier tienduizenden euro's besparen. Dat is dus de moeite waard.
 
Wagens met de nieuwste technologie: of het nu gaat om een Mercedes E-Klasse, de Lexus RX of een Audi Q7, deze eersteklas tweedehandswagens zijn allemaal voorzien van de nieuwste technologieën. Een mooie gelegenheid om te genieten van bijvoorbeeld een head-up display, airconditioning met drie zones of vele systemen voor bestuurdersondersteuning.
 
Droomwagen: het belangrijkste voordeel van een tweedehandswagen uit het premiumsegment, is zijn uitstraling. Aan het stuur van een BMW 5 Serie of een Range Rover ontdekt u pas echt wat rijplezier is. En dat plezier wordt nog eens verdubbeld door krachtige motoren en heel veel comfort.

Welke PREMIUM SPOTICAR tweedehandswagen kopen?

Tweedehands stadswagens uit het premiumsegment

Wat is er nou beter om kennis te maken met de wereld van luxe dan een hoogwaardige tweedehands stadswagen? Voorbeelden hiervan zijn de Audi A1, de Mini John Cooper Works of een DS 3: allemaal geslaagde combinaties van sportiviteit, luxe en veelzijdigheid.

Compacte tweedehandswagens uit het premiumsegment

Het selecte gezelschap van compacte tweedehandswagens was nog nooit zo groot. DS 3
DS 4, Audi A3, Volvo V40… Allemaal modellen die tegenwoordig kunnen concurreren met het beste op de markt: de BMW 1 Serie en de Mercedes A-Klasse.

Tweedehands SUV's en 4x4's uit het topsegment

Op dit moment doen luxe SUV's en 4x4's het erg goed. Deze grote en dynamische SUV's en 4x4's uit het tweedehands premiumsegment hebben de wind echt in de zeilen. De Volvo XC60, de BMW X5, de Audi Q5 en de Mercedes-Benz GLC hebben dan ook het nodige in huis waar een bestuurder blij van wordt. Dat geldt trouwens ook voor de Range Rover, die de laatste jaren weer helemaal terug is met aantrekkelijke modellen zoals de Evoque. En vergeet ook de nieuwe DS 7 Crossback niet, die gerust kan concurreren met de beste en meest luxueuze SUV's.

Tweedehands stationwagens uit het premiumsegment

Op dit moment zijn Shooting Breaks de trend. Mercedes kwam als eerste met de CLS Shooting Break, die vervolgens op het platform van de A-Klasse als CLA Shooting Break werd geleverd.
 
Volvo blijft echter toonaangevend in dit segment met luxe stationwagens, met een volledige lijn van tweedehands V40's, V60's en V90, die bekend staan om hun ongeëvenaarde bagageruimte.

Tweedehands MPV's uit het premiumsegment

In dit segment vinden we weinig vertegenwoordigers van de topmerken, behalve dan de Mercedes B-Klasse en de BMW 2 Serie Gran Tourer.