Tweedehands Peugeot 3008

Uw SUV kiezen: specifieer uw behoeften.

SUV's zijn vrij nieuwe voertuigen waardoor u op de tweedehandsmarkt voornamelijk modellen in goede staat vindt. Die jeugdigheid heeft natuurlijk een weerslag op de prijs, wat het vinden van een goedkope tweedehands SUV bemoeilijkt. 

Het is dan ook een must om het gebruik van uw cross-over vooraf duidelijk te bepalen:

 • De grootte: we vertellen u niets nieuws door te zeggen dat de SUV zeer omvangrijk is. Gemiddeld meten ze tussen de 4 en 5 meter. Iets om rekening mee te houden bij het parkeren.
 • Aantal zitplaatsen: SUV's hebben een modulair design en bieden 4 tot 7 zitplaatsen. Uiteraard beïnvloedt het aantal zitplaatsen de uiteindelijke prijs. Controleer zeker ook het volume van de kofferbak.
 • De uitrusting: gezien de jonge leeftijd van de SUV, kan het voertuig uitgerust zijn met tal van praktische opties zoals een ingebouwde gps, sensoren of achteruitrijcamera, parkeerassistentie, … Mits een minimum aan onderzoek te verrichten, vindt u vast een tweedehands model dat volledig uitgerust is. 
   
 • Twee- of vierwielaandrijving: voor dagelijks gebruik volstaat tweewielaandrijving. Indien u occasionele trips naar het bos of de bergen plant, is een SUV met een Advanced Grip Control-optie die zorgt voor een betere grip in moeilijkere omstandigheden, aan te raden. U kan dan opteren voor een tweedehands SUV Peugeot 3008. Kies zeker een model met vierwielaandrijving indien u in bergachtig gebied woont. 

SUV d'occasion

 

  De verschillende categorieën tweedehands SUV's.

  SUV's zoals de Renault Captur, de Citroën C3 Aircross en de Opel Mokka zijn perfect voor stedelijke gebieden. Maar maak u geen zorgen, ook deze voertuigen werden ontworpen voor lange reizen en zijn dus alsnog ideaal om mee op vakantie te gaan. 

  Voor grote gezinnen zijn de SUV Peugeot 5008, de Volkswagen Tiguan en de Kia Sportage, allen beschikbaar in een versie voor 7 personen, ideale opties. 

  Avonturiers kiezen eerder voor een tweedehands 4x4 Mitsubishi Pajero of een Toyota Landcruiser: 4X4's in hart en ziel die uitermate geknipt zijn voor offroad rijden.
   

  Opel Mokka d'occasion

  Waarom uw tweedehands SUV kopen bij een erkende dealer?

  Door uw tweedehands SUV bij een van onze professionele SPOTICAR dealers te kopen, bent u 100% zeker dat uw voertuig volledig nagekeken en gecontroleerd werd vóór levering. Zo kan u in alle vertrouwen uw aankoop bevestigen. 

  Onze PEUGEOT, CITROËN, OPEL en DS AUTOMOBILES dealers kunnen u bovendien een financiering op maat (langlopende leasing, leasing met aankoopoptie, klassiek krediet, …) alsook een overnamebod voor uw huidig voertuig voorstellen. 

  SPOTICAR garandeert u: een andere wagen in geval van ontevredenheid over uw aankoop, een garantie tot 24 maanden, een strenge controle van het voertuig en 24/7 assistentie.