SPOTICAR TWEEDEHANDS VOERTUIGEN

SPOTICAR is de nieuwe tweedehands site voor de netwerken PEUGEOT OCCASION, CITROËN SELECT, OPEL CERTIFIED USED CARS en DS CERTIFIED.

Met een paar klikken, vindt u het tweedehands voertuig van uw keuze op onze SPOTICAR-website en koopt u dit met vertrouwen in ons netwerk van professionals.

De voertuigen worden gecontroleerd en voorbereid volgens de kwaliteitsnorm van de tweedehands voertuigen van elk merk en steeds gegarandeerd tot 24 maanden.

occasion1. U ZOEKT HET VOERTUIG VAN UW DROMEN

Vind uw toekomstig tweedehands voertuig in een paar klikken!

Met behulp van de vele filters tot uw beschikking, kunt u op zoek gaan naar uw voertuig in onze uitgebreide selectie van bijna 3.000 aanpassennaar Belgische cijfers voertuigen van alle merken.

U kunt filteren op categorie, merk of model, kilometerstand, jaar, prijs, locatie en meer.

U kunt de kenmerken van elk voertuig in detail bekijken, vervolgens markeren met een bladwijzer en vergelijken.

En als u wilt genieten van een financiering, realiseer dan online een simulatie om de maandelijkse afbetalingen te kennen! U kunt ook online een principeovereenkomst aanvragen.

occasion2. U NEEMT CONTACT OP MET HET VERKOOPPUNT

Hebt u de zeldzame parel gevonden waarvan u altijd al gedroomd hebt?

Verlies geen tijd, want deze is uniek en misschien wordt deze ook door anderen gezocht!

Neem telefonisch of via ons contactformulier contact op met het verkooppunt en vermeld alleen uw naam, uw e-mailadres en uw telefoon. Aarzel niet om al uw vragen te stellen: beschikbaarheid, kenmerken, financiering, levertijden, enz. uw adviseur, occasiespecialist, zal u graag informeren en u adviseren over uw aankoop.

occasion3. U PROBEERT UW TOEKOMSTIG VOERTUIG UIT

Is deze auto iets voor u? Rijpositie, comfort, functies, ruimte, koffervolume, al deze criteria moeten worden goed bevonden alvorens te bestellen.

Dus ga naar uw verkooppunt en probeer uw toekomstige auto uit voordat u deze bestelt.

occasion4. U BEVESTIGT DE BESTELLING

Hebt u de juiste keuze gemaakt? Het is tijd om te bevestigen!

Uw adviseur zal u, indien gewenst, een financiering op maat voorstellen, aangepast aan uw budget. Deze kan uw huidige voertuig beoordelen en u een overnamebod doen.

Ten slotte zorgt deze ook voor de registratieformaliteiten.

occasion5. DE LEVERING

Het langverwachte moment komt eraan! Wanneer uw voertuig klaar is en na een laatste schoonmaakbeurt, nemen wij contact met u op om samen de dag en het tijdstip van de levering te bepalen.

Het is belangrijk dat u alle functies van uw voertuig onder de knie hebt en deze kunt gebruiken, zodat u kan genieten van uw wagen.

occasion6. RIJDEN MET EEN GERUST GEWETEN

Omdat we zeker zijn van de kwaliteit van onze voorbereiding, geniet u van onze garantie "TEVREDEN" of "TERUGBETAALD"!

En u kunt rustig op beide oren slapen met onze onbeperkte kilometergarantie die geldig is in het hele netwerk, en onze 24/7 ondersteuning in België en in het buitenland.

En voor het onderhoud staan onze service-adviseurs tot uw beschikking om u formules voor uw voertuig en uw budget voor te stellen.